(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Vepřové na fazolkách !!!!
Potřebné ingredience
Vepřové maso(4 plátky),fazolové lusky,máslo(Rama Coulines),smetanu,mléko,sůl,pepř
Postup přípravy
Vepřové maso si naklepeme,osolíme a opepříme.Na pánvi si rozehřejeme máslo a vložíme do něj řízky,které osmažíme z obou stran.Maso smažíme dokud není měkké,ke konci smažení přidáme lusky,které jsem si předtím nakrájeli na menší kousky.Chvíli posmažíme z masem.Poté maso vyjmeme.Lusky ze zbytkem másla,přelijeme do hrnce,přidáme smetanu.Povaříme,přidáme mléko,sůl a zahustíme.Maso s omáčkou,podáváme s vařeným bramborem.Je to jednoduché,rychlé a moc a moc dobré.Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cechma
(upraveno)
13. 2. 2008, 9:54
Dobrý den Petři,tedkom jsem to dovařila na oběd a můžu říct jen jedním slovem,prostě SKVĚLE a hlavně rychlé Eva a Martínek
Oxi
(upraveno)
13. 4. 2007, 17:02
opravdu mňamka .Diky za super recept
Petra+3Lumpici
(upraveno)
14. 4. 2007, 10:47
@Oxi
Díky,jsem moc ráda,že vám chutnalo.